Begrotingsmodel (SBO - ook voor PO en SO/VSO)

Pagina afbeelding

Het gratis excelmodel "Schoolbegroting SBO" stelt jou als directeur of financial in het speciaal basisonderwijs in staat om op een eenvoudige manier een integrale begroting op te stellen.

Ben je het beu om elk jaar vanaf nul te moeten starten met de begroting voor jouw school of bestuur? Of met allerlei handmatig knip- en plakwerk je model te moeten updaten? Dat is met dit begrotingsmodel verleden tijd. Door middel van een online koppeling met de updateserver kun je de begroting voor jouw school voortaan met één muisklik updaten. Met het bijgeleverde consolidatiemodel voeg je makkelijk meerdere schoolbegrotingen samen tot één bestuursbegroting. Ook is de invoer van personeel zo vormgegeven dat je tot op de dag nauwkeurig de loonkosten binnen een bepaald kalenderjaar kunt laten berekenen. Het model is bij meer dan 400 scholen in gebruik; wacht niet langer en maak ook de overstap!

Je kunt op deze pagina het model en het consolidatiemodel. Het gebruik hiervan is geheel kostenloos en zonder verplichtingen. Het model wordt door ons gratis up-to-date gehouden. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de publicatie van nieuwe updates? Volg ons dan op Facebook of Twitter!

Wijzigingsgeschiedenis model SBO ("changelog"):

Hieronder vindt u een overzicht van de versiegeschiedenis van het begrotingsmodel Schoolbegroting SBO. Per versie wordt puntsgewijs aangegeven wat er precies gewijzigd is. Variabelenupdates worden niet apart vermeld.

Versie 2.03:
- Externe verbinding toegevoegd (met updateknop) om het model voortaan automatisch verbinding met een updatebestand op de server te laten maken (geen handmatige updates meer nodig);
- Herziene indeling van het model; voortaan is er één pagina met alle inkomsten en één pagina met alle uitgaven, er is geen onderscheid tussen personeel en materieel meer;
- Het hoofdmenu is samengevoegd met het dashboard zodat er voortaan bij het openen van het model direct overzicht op hoofdlijnen bestaat.

Versie 1.12:
- Doorrekening van wettelijke, genormeerde afdracht vanuit het samenwerkingsverband opgenomen, inclusief een switch of er bij doorverwijzing lager dan 2% teruggestort wordt;
- Variabelenupdate oktober 2014 (MI en loontabellen, nog exclusief middelen bestuursakkoord) toegepast.

Versie 1.00:
Basisversie, eind september gepubliceerd.

Trefwoorden: begrotingsmodel, schoolbegroting, begroting, sbo, speciaal basisonderwijs

Deel deze pagina met je volgers op social media: